Nutriční hodnoty (Křehký koláč s chřestem a bazalkovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 584 kJ / 1 574 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,13 g |
| Tuky | 113,61 g |
| – nasycené | 42,18 g |
| – nenasycené | 67,94 g |
| –– mononenasycené | 32,03 g |
| –– polynenasycené | 35,91 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 5,05 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 503 mg |
| Sůl | 1,09 g |
| Sacharidy | 112,16 g |
| – cukry | 7,64 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 balení 1 balení rozváleného listového těsta | Listové těsto | 275 g |
| 1 konzerva 1 konzerva vařených bílých fazolí (nebo cca 240 g) | Fazole bílé | |
| 1/4 hrnku 1/4 hrnku kešu natural | Kešu | 62.5 g |
| 1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
| 1 lžíce 1 lžíce bazalkového pesta | Pesto bazalkové | 15 g |
| 3 lžičky 3 lžičky citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce sojového mléka | Nápoj sójový | 30 ml |
| 20 20 výhonků zeleného chřestu | Chřest zelený čerstvý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |