Nutriční hodnoty (Kuřecí křidélka s dušeným strouháním po maďarsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 397 kJ / 1 051 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,29 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,28 g |
| Tuky | 46,09 g |
| – nasycené | 25,77 g |
| – nenasycené | 17,14 g |
| –– mononenasycené | 13,86 g |
| –– polynenasycené | 3,28 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 10,30 g |
| Cholesterol | 361 mg |
| Sodík | 122 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 125,49 g |
| – cukry | 13,52 g |
| ––– laktóza | 0,32 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
| 10 ks 10 ks kuřecích křídel | Kuře křídlo | |
| 4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
| 500 ml 500 ml drůbeží ho vývaru (nebo z kostky) | Vývar hovězí | 500 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 1 PL 1 PL mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 1 KLrajčatového protlaku | Protlak rajčatový | |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |