Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurkovo-cibulový salát se zakysankou (trochu jinak))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie504 kJ /
120 kcal
Bílkoviny1,70 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,70 g
Tuky1,11 g
– nasycené0,13 g
– nenasycené1,00 g
–– mononenasycené0,32 g
–– polynenasycené0,68 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,52 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy25,23 g
– cukry7,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velká salátová okurka Okurka salátová čerstvá
1/2 1/2 větší červené cibule Cibule červená čerstvá 34.5 g
sůl Sůl mořská
čerstvě namletý pepř Pepř černý mletý
2 2 vrchovaté lžíce husté zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
1-2 lžíce 1-2 lžíce posekaného čerstvého kopru Kopr nať čerstvý 22.5 g
1 lžička 1 lžička cukru nebo jiného sladidla Cukr bílý 5 g
cca 2 lžíce 2 lžíce balsamico octa Ocet balsamikový bílý 40 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.