Nutriční hodnoty (Okurkovo-cibulový salát se zakysankou (trochu jinak))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 504 kJ / 120 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,70 g |
Tuky | 1,11 g |
– nasycené | 0,13 g |
– nenasycené | 1,00 g |
–– mononenasycené | 0,32 g |
–– polynenasycené | 0,68 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,23 g |
– cukry | 7,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velká salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
1/2 1/2 větší červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě namletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 2 vrchovaté lžíce husté zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce posekaného čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | 22.5 g |
1 lžička 1 lžička cukru nebo jiného sladidla | Cukr bílý | 5 g |
cca 2 lžíce 2 lžíce balsamico octa | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |