Nutriční hodnoty (Okurkovo-cibulový salát se zakysankou (trochu jinak))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 504 kJ / 120 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,70 g |
| Tuky | 1,11 g |
| – nasycené | 0,13 g |
| – nenasycené | 1,00 g |
| –– mononenasycené | 0,32 g |
| –– polynenasycené | 0,68 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,52 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 24 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 25,23 g |
| – cukry | 7,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velká salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 1/2 1/2 větší červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě namletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 2 vrchovaté lžíce husté zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce posekaného čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | 22.5 g |
| 1 lžička 1 lžička cukru nebo jiného sladidla | Cukr bílý | 5 g |
| cca 2 lžíce 2 lžíce balsamico octa | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |