Nutriční hodnoty (Pikantní bůček na hořčici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 15 201 kJ / 3 633 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 152,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,67 g |
| Tuky | 318,09 g |
| – nasycené | 79,01 g |
| – nenasycené | 174,95 g |
| –– mononenasycené | 140,52 g |
| –– polynenasycené | 34,43 g |
| ––– omega 3 | 2,61 g |
| Vláknina | 16,68 g |
| Cholesterol | 460 mg |
| Sodík | 1,69 g |
| Sůl | 3,70 g |
| Sacharidy | 35,50 g |
| – cukry | 9,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg bůčku | Vepřový bok | 1000 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 5 5 beraních rohů v nálevu | Paprika zelená čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| olej na opečení | Olej řepkový | |
| 2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 30 g |
| 1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
| 1 lžička 1 lžička koření na pečené maso | Provensálské koření | |
| 1 lžička 1 lžička mleté sladké červené papriky (může být i pálivá) | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |