Nutriční hodnoty (Pstruzi s bylinkovými bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 245 kJ / 1 015 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 8,50 g |
– nasycené | 5,00 g |
– nenasycené | 2,20 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 186,50 g |
– cukry | 34,50 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
chlazení pstruzi (podle porcí) | Pstruh | |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1/2 litru 1/2 litru mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
tymián | Tymián sušený | |
saturejka | Saturejka sušená | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
estragon | Estragon sušený | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
citron | Citrón čerstvý | |
máslo | Máslo kravské |