Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pstruzi s bylinkovými bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 245 kJ /
1 015 kcal
Bílkoviny37,00 g
– z toho živočišné bílkoviny17,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky8,50 g
– nasycené5,00 g
– nenasycené2,20 g
–– mononenasycené2,00 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,15 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 260 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy186,50 g
– cukry34,50 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
chlazení pstruzi (podle porcí) Pstruh
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
1/2 litru 1/2 litru mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
rozmarýn Rozmarýn sušený
tymián Tymián sušený
saturejka Saturejka sušená
bazalka Bazalka čerstvá
estragon Estragon sušený
sladká paprika Paprika červená sušená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
citron Citrón čerstvý
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.