Nutriční hodnoty (Pikantní vepřová játra s houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 328 kJ / 1 035 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,24 g |
Tuky | 18,25 g |
– nasycené | 3,13 g |
– nenasycené | 7,94 g |
–– mononenasycené | 4,62 g |
–– polynenasycené | 3,32 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 29,94 g |
Cholesterol | 1,85 g |
Sodík | 788 mg |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 76,80 g |
– cukry | 29,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřových jater | Játra vepřová | 600 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 malá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
100 g 100 g houby (žampiony) | Hřib čerstvý | 100 g |
10 ks 10 ks cherry rajčátka | Rajčata cherry | 300 g |
olej | Olej řepkový | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce ostrého kečupu | Kečup ostrý | 15 ml |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |