Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kynutý jablečný závin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie15 046 kJ /
3 596 kcal
Bílkoviny78,01 g
– z toho živočišné bílkoviny15,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,15 g
Tuky88,78 g
– nasycené23,85 g
– nenasycené57,50 g
–– mononenasycené36,59 g
–– polynenasycené20,91 g
––– omega 31,68 g
Vláknina51,70 g
Cholesterol 441 mg
Sodík 702 mg
Sůl1,62 g
Sacharidy574,59 g
– cukry217,00 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
100 g 100 g rozpuštěné Hery Margarín 100 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
60 g 60 g cukru krupice Cukr bílý 60 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
20 g 20 g čerstvého droždí (nebo 2 lžičky sušeného droždí) Droždí pekařské lisované 20 g
8-10 8-10 jablek Jablko čerstvé 1350 g
skořicový cukr (nebo skořice) Cukr skořicový
cukr moučka Cukr bílý
strouhanka (nebo mleté ořechy) Strouhanka pšeničná
rozinky Rozinky
rozpuštěné máslo Máslo kravské
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.