Nutriční hodnoty (Špaldová pizza s rukolou a parmezánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 014 kJ / 1 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,50 g |
Tuky | 25,90 g |
– nasycené | 3,36 g |
– nenasycené | 20,54 g |
–– mononenasycené | 16,37 g |
–– polynenasycené | 4,17 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 32,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 182,54 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku vlažné vody | Voda | 125 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
rukola | Rukola čerstvá | |
passata di pomodoro | Pyré z červených rajčat | |
prosciutto | Pršut | |
parmezán | Parmezán | |
sušená rajčata (vločky) | Dužina červeného rajčete sušená | |
BIO extra panenský olivový olej Oliva Gourmet | Olej olivový |