Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špaldová pizza s rukolou a parmezánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 014 kJ /
1 198 kcal
Bílkoviny42,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,50 g
Tuky25,90 g
– nasycené3,36 g
– nenasycené20,54 g
–– mononenasycené16,37 g
–– polynenasycené4,17 g
––– omega 30,27 g
Vláknina32,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy182,54 g
– cukry5,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 250 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku vlažné vody Voda 125 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
rukola Rukola čerstvá
passata di pomodoro Pyré z červených rajčat
prosciutto Pršut
parmezán Parmezán
sušená rajčata (vločky) Dužina červeného rajčete sušená
BIO extra panenský olivový olej Oliva Gourmet Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.