Nutriční hodnoty (Špaldová pizza s rukolou a parmezánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 014 kJ / 1 198 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,50 g |
| Tuky | 25,90 g |
| – nasycené | 3,36 g |
| – nenasycené | 20,54 g |
| –– mononenasycené | 16,37 g |
| –– polynenasycené | 4,17 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 32,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 182,54 g |
| – cukry | 5,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 250 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku vlažné vody | Voda | 125 ml |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| rukola | Rukola čerstvá | |
| passata di pomodoro | Pyré z červených rajčat | |
| prosciutto | Pršut | |
| parmezán | Parmezán | |
| sušená rajčata (vločky) | Dužina červeného rajčete sušená | |
| BIO extra panenský olivový olej Oliva Gourmet | Olej olivový |