Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pappardelle s hráškovo-mátovým pestem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 063 kJ /
971 kcal
Bílkoviny52,92 g
– z toho živočišné bílkoviny37,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,42 g
Tuky62,28 g
– nasycené32,71 g
– nenasycené14,19 g
–– mononenasycené12,85 g
–– polynenasycené1,34 g
––– omega 30,38 g
Vláknina18,48 g
Cholesterol 75 mg
Sodík 1,52 g
Sůl3,75 g
Sacharidy40,85 g
– cukry16,89 g
––– laktóza3,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
125 g 125 g těstovin pappardelle Těstoviny pšeničné 125 g
1 hrnek 1 hrnek rozmraženého hrášku (250 ml) Hrášek zelený 250 g
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů Vlašské ořechy
4-6 lžic 4-6 lžic olivového oleje Olej olivový 55 ml
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 hrst 1 hrst mátových lístků Máta peprná list čerstvá
1/2 hrnku 1/2 hrnku strouhaného parmezánu Parmezán 125 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř (dle potřeby) Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.