Nutriční hodnoty (Pappardelle s hráškovo-mátovým pestem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 063 kJ / 971 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,42 g |
| Tuky | 62,28 g |
| – nasycené | 32,71 g |
| – nenasycené | 14,19 g |
| –– mononenasycené | 12,85 g |
| –– polynenasycené | 1,34 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 18,48 g |
| Cholesterol | 75 mg |
| Sodík | 1,52 g |
| Sůl | 3,75 g |
| Sacharidy | 40,85 g |
| – cukry | 16,89 g |
| ––– laktóza | 3,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 125 g 125 g těstovin pappardelle | Těstoviny pšeničné | 125 g |
| 1 hrnek 1 hrnek rozmraženého hrášku (250 ml) | Hrášek zelený | 250 g |
| 1 hrst 1 hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| 4-6 lžic 4-6 lžic olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 hrst 1 hrst mátových lístků | Máta peprná list čerstvá | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku strouhaného parmezánu | Parmezán | 125 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř (dle potřeby) | Pepř černý mletý |