Nutriční hodnoty (Pappardelle s hráškovo-mátovým pestem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 063 kJ / 971 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,42 g |
Tuky | 62,28 g |
– nasycené | 32,71 g |
– nenasycené | 14,19 g |
–– mononenasycené | 12,85 g |
–– polynenasycené | 1,34 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 18,48 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 1,52 g |
Sůl | 3,75 g |
Sacharidy | 40,85 g |
– cukry | 16,89 g |
––– laktóza | 3,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
125 g 125 g těstovin pappardelle | Těstoviny pšeničné | 125 g |
1 hrnek 1 hrnek rozmraženého hrášku (250 ml) | Hrášek zelený | 250 g |
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
4-6 lžic 4-6 lžic olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 hrst 1 hrst mátových lístků | Máta peprná list čerstvá | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku strouhaného parmezánu | Parmezán | 125 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř (dle potřeby) | Pepř černý mletý |