Nutriční hodnoty (Játra na víně s červenou cibulí a jablíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 759 kJ / 1 854 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,93 g |
Tuky | 98,35 g |
– nasycené | 43,38 g |
– nenasycené | 47,99 g |
–– mononenasycené | 39,58 g |
–– polynenasycené | 8,42 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 12,18 g |
Cholesterol | 1,61 g |
Sodík | 2,11 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 103,62 g |
– cukry | 74,66 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
2 dcl 2 dcl vína | Víno bílé suché | 200 ml |
1 1 zelené kyselejší jablíčko | Jablko čerstvé | 150 g |
asi 100 g 100 g špeku | Špek | 100 g |
pár větviček větviček rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
pár větviček větviček tymiánu | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |