Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játra na víně s červenou cibulí a jablíčkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 759 kJ /
1 854 kcal
Bílkoviny103,43 g
– z toho živočišné bílkoviny100,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,93 g
Tuky98,35 g
– nasycené43,38 g
– nenasycené47,99 g
–– mononenasycené39,58 g
–– polynenasycené8,42 g
––– omega 30,24 g
Vláknina12,18 g
Cholesterol 1,61 g
Sodík 2,11 g
Sůl5,50 g
Sacharidy103,62 g
– cukry74,66 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 500 g 500 g vepřových jater Játra vepřová 500 g
2 2 červené cibule Cibule červená čerstvá 138 g
2 dcl 2 dcl vína Víno bílé suché 200 ml
1 1 zelené kyselejší jablíčko Jablko čerstvé 150 g
asi 100 g 100 g špeku Špek 100 g
pár větviček větviček rozmarýnu Rozmarýn sušený
pár větviček větviček tymiánu Tymián sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.