Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota12 070 kJ / 2 885 kcal
Bílkoviny92,18 g
Tuky18,81 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol274 mg
Sodík214 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy575,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Veškeré fotografie jsou mé vlastní.. prosím, nepoužívejte je bez mého vědomí. První dvě fotografie jsou z mé vlastní kuchařky, třetí fotografie je bez úpravy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Veronika.Hrozna

6. 3. 2017 10:26

Klariska: :-D

Kobriska

2. 1. 2012 10:46

Kdybyste se podívala o pár řádků níž... je to tam napsané "názvy jsou vymyšlené náhodně.. co mě zrovna napadlo." ... italštinu mám ráda.. u některých receptů mám italské slovíčka např. jako sluneční brýle, slon, lev nebo třeba jahoda... snad se vám uleví, když jsem je z názvu receptu smazala.. teď už to snad nikoho nebude mást... a italské slovíčka mám i u českých receptů.. takže souvislost mezi kynutými knedlíky a Itálií vážně žádná není.. :).. nejradši bych to tady celé smazala.. bohužel mi bylo řečeno, že to nelze.. byla to chyba sem vůbec nějaké recepty dávat..

Ramona

1. 1. 2012 10:37

Klariska:Máte pravdu...proč se jmenuje \\\" frágola \\\" což je italsky jahoda když oni sladké knedle neznají a vůbec knedle nemají ve svém jídelníčku...je to trapné jako rádoby italské recepty

janatka

11. 1. 2011 12:58

Já kynuté knedle moc nedělám,mám vždy obavu z toho,že se mi zdrcnou při vyndávání.Musí se propíchat.Jenže jsem musela něco jiného udělat k obědu než jen maso a v mrazáku jsem měla ještě jednu misku jahod,tak jsem šla po receptech a hledala a našla .Těsto šlo do pekárny a ostatní už jsem matlala v rukách a děti pomáhaly ,tak nám to šlo od ruky:yes::-KVynikající.Budu dělat i nadále protože se povedly a zase to tak hrozné nebylo.

Kobriska

2. 11. 2010 22:09

Recepty sem dál už nepřidávám, nějak na to nezbývá čas.. kdyby někdo měl zájem podívat se na mé ostatní recepty.. tak mě může na www.facebook.com/kobriska - požádat o přátelství a podívat se :) ale nečekat nic zvláštního.. jde o klasické, jednoduché recepty :)

Kobriska

2. 11. 2010 21:54

Děkuji všem... názvy jsou vymyšlené náhodně.. co mě zrovna napadlo.. a fotografie jsou opravdu moje.. strašně ráda fotím ... recept zvláštní není .. ale i klasické recepty jsou krásné ne? :) no ke všem receptům jsem psala postup pro známé a kamarády na facebooku.. tam mám receptů opravdu spoustu ... i svých fotografií :) recept jsem si tiskla jako kartičky.. z jedné strany fotografie.. a z druhé recept.. hlavně, když jdu nakupovat.. abych nezapomněla na některé ingredience.. protože často zapomínám.. kartičky jsem si zatavila do folií přes laminátor.. ale postupně s velkým nárůstem receptů jsem přestala :) Že se fotografie líbí mám radost.. zároveň mě mrzí, jak mě každý podezírá, že nejsou moje.. ale tak aspoň jde vidět, že se mi fotky opravdu povedly.. všem děkuji :)

Klariska

31. 8. 2010 11:07

Viděla bych to na reklamu na autorčinu knihu receptů, Isahu :-).

isindy

27. 8. 2010 23:56

klobouk dolů - to jsou profi-fotky....:yes:
jen jsem nepochopila smysl receptů mezi fotkami jídla...u všech Tvých receptů :-O;-)

JanaDorazinova

27. 8. 2010 22:20

Proč s náma autorka nekomunikuje? recept je hezký, ale má tady několik nezodpovězených dotazů..

Dadula

27. 8. 2010 16:45

Ať je to jak je to, je to krásně vypadající, určitě chutné a k tomu hezké nádobí..:-) ode mě jasný bodík ! ;-)

Jiřička

27. 8. 2010 15:02

Ještě lepší budou, když dáte 2 skleničky hrubé a jednu skleničku polohrubé mouky.

Klariska

27. 8. 2010 10:41

Netradiční název (fragola ital. jahoda) ze starých dobrých blbounů nové jídlo neudělá ;-).

JanaDorazinova

27. 8. 2010 09:58

Jani, i tebe prosím, co sama moc neovládám:-D, přes to se o to snažím, abys používala rozšířené vyhledávání, abychom tady neměli moc receptů stejných. V žádném případě to není výtka!!!! Stane se to mnohým a několik podobných receptů navíc nevadí;-)

srettka

27. 8. 2010 08:57

nejsou to klasické ovocné kynuté knedlíky?? hledala jsem tu zvláštnost,ukrytou za tím názvem, ale vidím klasiku:-/

maris

27. 8. 2010 08:51

Jani - ty názvy jsou v italštině ?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: plněné ovocné knedlíky plněné jahodové knedlíky plněné knedlíky ovocem plněné knedlíky s ovocem kynuté knedlíky s jahodami kynuté knedlíky s jahodama recept na plněné ovocné knedlíky knedle s jahodami kynuté knedle kynute jahodove knedliky kynute knedliky s jahody ovocné plněné knedlíky kynuté knedlíky plnene knedliky plněné ovocné knedlíky recept knedliky s jahodama kynuté knedle s jahodami plnené knedliky jahodové jahodový knedlíky plněné ovocné kynuté knedlíky recept

Suroviny: mouka hrubá, mléko, sůl, droždí, cukr krystal, vejce, máslo, jahody, cukr moučkový, tvaroh na strouhání

TopRecepty.cz

Kynuté knedlíky plněné jahodami

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ngMD