Nutriční hodnoty (Pomazánka z červených fazolí a vlašských ořechů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 450 kJ / 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 0,28 g |
– nasycené | 0,14 g |
– nenasycené | 0,14 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,14 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 21,00 g |
– cukry | 1,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 konzerva červených fazolí nebo 1 hrnek uvařených | Fazole červená ledvina sterilované | |
1 1 malý stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
hrst hrst sekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě namletý pepř | Pepř černý mletý | |
čerstvá pažitka | Pažitka čerstvá | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |