Nutriční hodnoty (Pomazánka z červených fazolí a vlašských ořechů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 450 kJ / 108 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
| Tuky | 0,28 g |
| – nasycené | 0,14 g |
| – nenasycené | 0,14 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,14 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 9,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 21,00 g |
| – cukry | 1,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 konzerva červených fazolí nebo 1 hrnek uvařených | Fazole červená ledvina sterilované | |
| 1 1 malý stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| hrst hrst sekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě namletý pepř | Pepř černý mletý | |
| čerstvá pažitka | Pažitka čerstvá | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |