Nutriční hodnoty (Míchaný salát s masem a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 539 kJ / 2 280 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 109,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,96 g |
Tuky | 117,46 g |
– nasycené | 28,31 g |
– nenasycené | 77,74 g |
–– mononenasycené | 41,06 g |
–– polynenasycené | 36,69 g |
––– omega 3 | 6,89 g |
Vláknina | 39,90 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,35 g |
Sacharidy | 148,15 g |
– cukry | 116,65 g |
––– laktóza | 3,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
40 dkg 40 dkg vařeného masa či pečeného masa (hovězí, vepřové či kuřecí) | Vepřová kýta | 400 g |
6 6 kapií (i nakládaných) | Paprika červená čerstvá | 1500 g |
10 dkg 10 dkg sýra (Eidam, Gouda apod.) | Gouda 45% t. v s. | 100 g |
5 dkg 5 dkg ořechových jader | Vlašské ořechy | 50 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 PL 3 PL oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1 PL 1 PL octa | Ocet lihový | 15 ml |
1 PL 1 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hlávkový salát | Salát hlávkový čerstvý |