Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Míchaný salát s masem a ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 539 kJ /
2 280 kcal
Bílkoviny139,96 g
– z toho živočišné bílkoviny109,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,96 g
Tuky117,46 g
– nasycené28,31 g
– nenasycené77,74 g
–– mononenasycené41,06 g
–– polynenasycené36,69 g
––– omega 36,89 g
Vláknina39,90 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,35 g
Sacharidy148,15 g
– cukry116,65 g
––– laktóza3,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
40 dkg 40 dkg vařeného masa či pečeného masa (hovězí, vepřové či kuřecí) Vepřová kýta 400 g
6 6 kapií (i nakládaných) Paprika červená čerstvá 1500 g
10 dkg 10 dkg sýra (Eidam, Gouda apod.) Gouda 45% t. v s. 100 g
5 dkg 5 dkg ořechových jader Vlašské ořechy 50 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 PL 3 PL oleje Olej řepkový 33 ml
1 PL 1 PL octa Ocet lihový 15 ml
1 PL 1 PL hořčice Hořčice plnotučná 15 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
hlávkový salát Salát hlávkový čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.