Vepřové kostky na česneku a rajčatovém pyré v pomalém hrnci

Anna Kocikova Kuchařka: Anna Kocikova

Doba přípravy: 4 hodiny pomalení na II. stupni 4 porce Pomalý hrnec 7 názorů

Suroviny

800 g vepřové plece
400 ml rajčatového pyré
4 prolisované stroužky česneku
½ lžičky soli
¼ lžičky mletého pepře
1 lžičku nastrouhané citronové kůry
2 lžíce zakysané smetany nebo jogurtu pokojové teploty
2 lžíce nakrájených zelených bylinek
Recept si zatím oblíbilo 19 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Opláchnuté a osušené maso nakrájíme na větší kostky a dáme je do kameninové nádoby pomalého hrnce.

  2. Posypeme solí, pepřem, česnekem a citronovou kůrou a rukami hezky promícháme.

  3. Přidáme rajčatové pyré, hrnec přiklopíme poklicí, nastavíme na II.stupeň a vaříme 4 hodiny.

  4. Poté do hrnce přidáme smetanu, nebo jogurt, zelenou nať, promícháme a necháme 5 minut prohřát.

  5. Na přílohu se hodí různé těstoviny, rýže, nebo noky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 190 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové kostky na česneku a rajčatovém pyré v pomalém hrnci

Tématické fráze: vepřové kostky pomalý hrnec recepty vepřové maso v pomalém hrnci vepřové na česneku vepřova rolada z plece v pomalem hrnci vepřové kostky na česneku vepřové kostky v pomalém hrnci recepty v pomalém hrnci vepřova líčka v pomalém hrnci veprove v pomalem hrnci vepřove v pomalem v pomalém hrnci vepřové kodtky v pomalém hrnci veprove kostky na rajcatech vepřová plec v pomalém hrnci pomalý hrnec vepřové kostky vepřové se zeleninou v pomalém hrnci vepřové kostky s noky vepřové kostky s rajčaty veprové kostky s rajčaty recept vepřová na cesneku

Zapomněl/a jsem heslo