Nutriční hodnoty (Zelí s cuketou - třetinové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 444 kJ / 345 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,96 g |
| Tuky | 1,89 g |
| – nasycené | 0,71 g |
| – nenasycené | 0,86 g |
| –– mononenasycené | 0,21 g |
| –– polynenasycené | 0,66 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 32,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,02 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 55,70 g |
| – cukry | 38,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kysané zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 1 sklenice 1 sklenice marinovaného zelí | Zelí bílé sterilované | |
| 500 g 500 g cukety | Cuketa čerstvá | 500 g |
| 2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| kmín podle chuti | Kmín | |
| lžička lžička cukru | Cukr bílý | |
| olej (na smažení cibule) | Olej řepkový | |
| 1 1 strouhaný syrový brambor na zahuštění - lze zahustit podle zvyklostí | Brambor zimní | 50 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| vinný ocet na dochucení - lze použit i normální nebo jablečný ocet | Ocet vinný bílý |