Nutriční hodnoty (Plněné zelné závitky na leču)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 4 761 kJ / 1 138 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 111,51 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,98 g |
| Tuky | 33,09 g |
| – nasycené | 9,66 g |
| – nenasycené | 15,59 g |
| –– mononenasycené | 12,41 g |
| –– polynenasycené | 3,18 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 6,10 g |
| Cholesterol | 584 mg |
| Sodík | 369 mg |
| Sůl | 0,74 g |
| Sacharidy | 88,67 g |
| – cukry | 8,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 střední hlávka zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 1/2 kg 1/2 kg mletého vepřového masa | Vepřová plec | 500 g |
| 10 dkg 10 dkg uvařené rýže | Rýže bílá | 100 g |
| 1/2 litru 1/2 litru zelného vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce koření Adžika | Adžika | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 syrové vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 0,7 litru 0,7 litru láhev domácího leča | Zelenina směs sterilovaná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| vepřové sádlo | Sádlo vepřové | |
| máslová jíška | Jíška máslová |