Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněné zelné závitky na leču)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie4 761 kJ /
1 138 kcal
Bílkoviny119,49 g
– z toho živočišné bílkoviny111,51 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,98 g
Tuky33,09 g
– nasycené9,66 g
– nenasycené15,59 g
–– mononenasycené12,41 g
–– polynenasycené3,18 g
––– omega 30,30 g
Vláknina6,10 g
Cholesterol 584 mg
Sodík 369 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy88,67 g
– cukry8,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 střední hlávka zelí Zelí bílé čerstvé
1/2 kg 1/2 kg mletého vepřového masa Vepřová plec 500 g
10 dkg 10 dkg uvařené rýže Rýže bílá 100 g
1/2 litru 1/2 litru zelného vývaru Vývar hovězí 500 ml
1 lžíce 1 lžíce koření Adžika Adžika
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 syrové vejce Vejce slepičí 70 g
0,7 litru 0,7 litru láhev domácího leča Zelenina směs sterilovaná
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
vepřové sádlo Sádlo vepřové
máslová jíška Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.