Nutriční hodnoty (Plněné zelné závitky na leču)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 4 761 kJ / 1 138 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,51 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,98 g |
Tuky | 33,09 g |
– nasycené | 9,66 g |
– nenasycené | 15,59 g |
–– mononenasycené | 12,41 g |
–– polynenasycené | 3,18 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 6,10 g |
Cholesterol | 584 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 88,67 g |
– cukry | 8,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 střední hlávka zelí | Zelí bílé čerstvé | |
1/2 kg 1/2 kg mletého vepřového masa | Vepřová plec | 500 g |
10 dkg 10 dkg uvařené rýže | Rýže bílá | 100 g |
1/2 litru 1/2 litru zelného vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
1 lžíce 1 lžíce koření Adžika | Adžika | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 syrové vejce | Vejce slepičí | 70 g |
0,7 litru 0,7 litru láhev domácího leča | Zelenina směs sterilovaná | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
vepřové sádlo | Sádlo vepřové | |
máslová jíška | Jíška máslová |