Nutriční hodnoty (Opilá perníková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 14 013 kJ / 3 349 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 65,30 g |
Tuky | 151,06 g |
– nasycené | 17,22 g |
– nenasycené | 123,95 g |
–– mononenasycené | 86,85 g |
–– polynenasycené | 37,10 g |
––– omega 3 | 10,28 g |
Vláknina | 26,90 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 179 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 410,00 g |
– cukry | 11,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
hrnek hrnek mletého cukru | Cukr bílý | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3 lzice 3 lzice perníkového kořeni | Perníkové koření | 45 g |
2 lžice 2 lžice kakaa | Kakao prášek | 50 g |
panak panak rumu | Rum | |
1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |