Nutriční hodnoty (Teplý fazolkový salát s ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 909 kJ / 217 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g |
| Tuky | 11,25 g |
| – nasycené | 1,05 g |
| – nenasycené | 8,70 g |
| –– mononenasycené | 1,35 g |
| –– polynenasycené | 7,35 g |
| ––– omega 3 | 1,13 g |
| Vláknina | 15,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,08 g |
| – cukry | 10,13 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g fazolek - čerstvých nebo zmražených | Fazolky čerstvé | 300 g |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice s vlašskými ořechy viz foto | Vlašské ořechy | 15 g |
| velká hrst hrst vyloupaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| olej | Olej řepkový | |
| hladkolistá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| čerstvě mletá mořská sůl | Sůl mořská |