Nutriční hodnoty (Tvarohovo - bramborové pirohy s mangoldem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 837 kJ / 1 395 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,00 g |
| Tuky | 28,46 g |
| – nasycené | 13,42 g |
| – nenasycené | 9,75 g |
| –– mononenasycené | 7,75 g |
| –– polynenasycené | 2,00 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 16,50 g |
| Cholesterol | 323 mg |
| Sodík | 376 mg |
| Sůl | 0,53 g |
| Sacharidy | 196,80 g |
| – cukry | 22,80 g |
| ––– laktóza | 14,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g ve šlupce uvařených brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 250 g 250 g jemného tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| cca 150 g 150 g polohrubé mouky ( upravíme podle potřeby ) | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
| 150 g 150 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 150 g |
| 100 g 100 g mangoldu | Mangold | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| tvaroh | Tvaroh polotučný | |
| máslo | Máslo kravské | |
| kopr | Kopr nať čerstvý |