Nutriční hodnoty (Jablkový křupanec s hroznovým vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 240 kJ / 1 970 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,43 g |
| Tuky | 7,21 g |
| – nasycené | 2,17 g |
| – nenasycené | 3,87 g |
| –– mononenasycené | 1,05 g |
| –– polynenasycené | 2,82 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 12,03 g |
| Cholesterol | 4 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 440,71 g |
| – cukry | 264,14 g |
| ––– laktóza | 0,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru | Cukr bílý | 187.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| asi 1,5-2 asi 1,5-2 cm plátek másla | Máslo kravské | 1.75 g |
| 1 1 hrnek na malé kostky nanakrájených jablek ( nešúpať ! ) | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 hrnek 1 hrnek hroznů | Hroznové víno čerstvé | |
| 2 lžice 2 lžice cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1 lžička 1 lžička škrobu | Bramborový škrob | 5 g |