Nutriční hodnoty (Jablkový křupanec s hroznovým vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 240 kJ / 1 970 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,43 g |
Tuky | 7,21 g |
– nasycené | 2,17 g |
– nenasycené | 3,87 g |
–– mononenasycené | 1,05 g |
–– polynenasycené | 2,82 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 12,03 g |
Cholesterol | 4 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 440,71 g |
– cukry | 264,14 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru | Cukr bílý | 187.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
asi 1,5-2 asi 1,5-2 cm plátek másla | Máslo kravské | 1.75 g |
1 1 hrnek na malé kostky nanakrájených jablek ( nešúpať ! ) | Jablko čerstvé | 150 g |
1 hrnek 1 hrnek hroznů | Hroznové víno čerstvé | |
2 lžice 2 lžice cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 lžička 1 lžička škrobu | Bramborový škrob | 5 g |