Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový křupanec s hroznovým vínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 240 kJ /
1 970 kcal
Bílkoviny29,44 g
– z toho živočišné bílkoviny0,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,43 g
Tuky7,21 g
– nasycené2,17 g
– nenasycené3,87 g
–– mononenasycené1,05 g
–– polynenasycené2,82 g
––– omega 30,30 g
Vláknina12,03 g
Cholesterol 4 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy440,71 g
– cukry264,14 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru Cukr bílý 187.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 2.5 g
špetka špetka soli Sůl mořská
asi 1,5-2 asi 1,5-2 cm plátek másla Máslo kravské 1.75 g
1 1 hrnek na malé kostky nanakrájených jablek ( nešúpať ! ) Jablko čerstvé 150 g
1 hrnek 1 hrnek hroznů Hroznové víno čerstvé
2 lžice 2 lžice cukru Cukr bílý 50 g
1 lžička 1 lžička škrobu Bramborový škrob 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.