Nutriční hodnoty (Dušené jehněčí maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 205 kJ / 1 005 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,43 g |
| Tuky | 22,73 g |
| – nasycené | 10,18 g |
| – nenasycené | 8,69 g |
| –– mononenasycené | 7,71 g |
| –– polynenasycené | 0,98 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 12,70 g |
| Cholesterol | 312 mg |
| Sodík | 376 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 101,30 g |
| – cukry | 14,85 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g jehněčího masa | Jehněčí kýta | 400 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g rýže | Rýže bílá | 100 g |
| 200 g 200 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín drcený | Kmín mletý | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| hrst hrst mražené Maďarské zeleniny (kukuřicem hrášek, paprika) | Kukuřice mražená | |
| olej | Olej řepkový |