Nutriční hodnoty (Dušené jehněčí maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 205 kJ / 1 005 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 81,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,43 g |
Tuky | 22,73 g |
– nasycené | 10,18 g |
– nenasycené | 8,69 g |
–– mononenasycené | 7,71 g |
–– polynenasycené | 0,98 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 12,70 g |
Cholesterol | 312 mg |
Sodík | 376 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 101,30 g |
– cukry | 14,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g jehněčího masa | Jehněčí kýta | 400 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g rýže | Rýže bílá | 100 g |
200 g 200 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín drcený | Kmín mletý | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
hrst hrst mražené Maďarské zeleniny (kukuřicem hrášek, paprika) | Kukuřice mražená | |
olej | Olej řepkový |