Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené jehněčí maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 205 kJ /
1 005 kcal
Bílkoviny93,63 g
– z toho živočišné bílkoviny81,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,43 g
Tuky22,73 g
– nasycené10,18 g
– nenasycené8,69 g
–– mononenasycené7,71 g
–– polynenasycené0,98 g
––– omega 30,33 g
Vláknina12,70 g
Cholesterol 312 mg
Sodík 376 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy101,30 g
– cukry14,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g jehněčího masa Jehněčí kýta 400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g rýže Rýže bílá 100 g
200 g 200 g kapusty Kapusta hlávková čerstvá 200 g
sůl Sůl mořská
kmín drcený Kmín mletý
pepř mletý Pepř černý mletý
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
hrst hrst mražené Maďarské zeleniny (kukuřicem hrášek, paprika) Kukuřice mražená
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.