Nutriční hodnoty (Šrouby z kávového perníku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 10 713 kJ / 2 560 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,38 g |
| Tuky | 55,86 g |
| – nasycené | 14,14 g |
| – nenasycené | 39,10 g |
| –– mononenasycené | 23,05 g |
| –– polynenasycené | 16,04 g |
| ––– omega 3 | 1,15 g |
| Vláknina | 15,18 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 105 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 449,44 g |
| – cukry | 106,67 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 ml 200 ml instantní kávy | Káva instantní sušená | 200 g |
| lžíce lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| žloutek | Vaječný žloutek | |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky perníkového koření | Perníkové koření | 7.5 g |
| 70 g 70 g povolené Hery | Margarín | 70 g |
| 80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 430-460 g 430-460 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 445 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 21 g 21 g droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
| kandovaná citrónová kůra | Citronová kůra kandovaná | |
| bílek na potření | Vaječný bílek | |
| plátkované mandle na posyp | Mandle neloupané |