Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechové švýcarky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 651 kJ /
2 785 kcal
Bílkoviny57,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,90 g
Tuky91,59 g
– nasycené54,98 g
– nenasycené33,74 g
–– mononenasycené27,00 g
–– polynenasycené6,74 g
––– omega 30,77 g
Vláknina15,62 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy424,66 g
– cukry104,68 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g vlažné vody Voda 100 ml
18-20 g 18-20 g droždí Droždí pekařské lisované 19 g
necelá lžička lžička sladěnky Sladěnka
120 g 120 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 120 g
90 g 90 g vody Voda 90 ml
100 g 100 g zcela povoleného másla Máslo kravské 100 g
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
špetka špetka soli Sůl mořská
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
trochu trochu másla na potření Máslo kravské
mleté ořechy Vlašské ořechy mleté
vanilkový cukr Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.