Nutriční hodnoty (Ořechové švýcarky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 651 kJ / 2 785 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,90 g |
Tuky | 91,59 g |
– nasycené | 54,98 g |
– nenasycené | 33,74 g |
–– mononenasycené | 27,00 g |
–– polynenasycené | 6,74 g |
––– omega 3 | 0,77 g |
Vláknina | 15,62 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 424,66 g |
– cukry | 104,68 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g vlažné vody | Voda | 100 ml |
18-20 g 18-20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 19 g |
necelá lžička lžička sladěnky | Sladěnka | |
120 g 120 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
90 g 90 g vody | Voda | 90 ml |
100 g 100 g zcela povoleného másla | Máslo kravské | 100 g |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
trochu trochu másla na potření | Máslo kravské | |
mleté ořechy | Vlašské ořechy mleté | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový |