Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Srnčí ragú z plece)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 553 kJ /
2 522 kcal
Bílkoviny200,34 g
– z toho živočišné bílkoviny196,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,67 g
Tuky178,81 g
– nasycené88,02 g
– nenasycené87,95 g
–– mononenasycené73,22 g
–– polynenasycené14,73 g
––– omega 30,63 g
Vláknina11,94 g
Cholesterol 590 mg
Sodík 4,00 g
Sůl9,90 g
Sacharidy25,43 g
– cukry11,07 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg srnčího plecka Srnec plec 1000 g
20 dkg 20 dkg uzeného špeku Špek 200 g
1 litr 1 litr vývaru ze srnčích kostí Vývar hovězí 1000 ml
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 30 g
1 sáček 1 sáček směsi koření Divočina Nové koření mleté
3 stroužky 3 stroužky česneku CZ Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
vepřové sádlo Sádlo vepřové
máslo Máslo kravské
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.