Nutriční hodnoty (Srnčí ragú z plece)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 553 kJ / 2 522 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 200,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 196,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,67 g |
| Tuky | 178,81 g |
| – nasycené | 88,02 g |
| – nenasycené | 87,95 g |
| –– mononenasycené | 73,22 g |
| –– polynenasycené | 14,73 g |
| ––– omega 3 | 0,63 g |
| Vláknina | 11,94 g |
| Cholesterol | 590 mg |
| Sodík | 4,00 g |
| Sůl | 9,90 g |
| Sacharidy | 25,43 g |
| – cukry | 11,07 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg srnčího plecka | Srnec plec | 1000 g |
| 20 dkg 20 dkg uzeného špeku | Špek | 200 g |
| 1 litr 1 litr vývaru ze srnčích kostí | Vývar hovězí | 1000 ml |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 1 sáček 1 sáček směsi koření Divočina | Nové koření mleté | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku CZ | Česnek čerstvý | 21 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| vepřové sádlo | Sádlo vepřové | |
| máslo | Máslo kravské | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |