Nutriční hodnoty (Srnčí ragú z plece)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 553 kJ / 2 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 200,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 196,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,67 g |
Tuky | 178,81 g |
– nasycené | 88,02 g |
– nenasycené | 87,95 g |
–– mononenasycené | 73,22 g |
–– polynenasycené | 14,73 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 11,94 g |
Cholesterol | 590 mg |
Sodík | 4,00 g |
Sůl | 9,90 g |
Sacharidy | 25,43 g |
– cukry | 11,07 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg srnčího plecka | Srnec plec | 1000 g |
20 dkg 20 dkg uzeného špeku | Špek | 200 g |
1 litr 1 litr vývaru ze srnčích kostí | Vývar hovězí | 1000 ml |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
1 sáček 1 sáček směsi koření Divočina | Nové koření mleté | |
3 stroužky 3 stroužky česneku CZ | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
vepřové sádlo | Sádlo vepřové | |
máslo | Máslo kravské | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |