Nutriční hodnoty (Celerový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 490 kJ / 2 268 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,90 g |
| Tuky | 180,54 g |
| – nasycené | 29,94 g |
| – nenasycené | 135,98 g |
| –– mononenasycené | 42,45 g |
| –– polynenasycené | 93,53 g |
| ––– omega 3 | 2,15 g |
| Vláknina | 34,05 g |
| Cholesterol | 320 mg |
| Sodík | 3,43 g |
| Sůl | 8,40 g |
| Sacharidy | 104,00 g |
| – cukry | 24,60 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 400 g 400 g celeru | Celer bulva čerstvá | 400 g |
| 100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 100 g 100 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 100 g |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 svazek 1 svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
| 2 dcl 2 dcl majonézy | Majonéza | 200 g |
| 1 PL 1 PL citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |