Nutriční hodnoty (Dýňový páj)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 12 978 kJ / 3 102 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,27 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,18 g |
| Tuky | 109,92 g |
| – nasycené | 60,01 g |
| – nenasycené | 41,67 g |
| –– mononenasycené | 34,96 g |
| –– polynenasycené | 6,71 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 9,45 g |
| Cholesterol | 988 mg |
| Sodík | 262 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 474,95 g |
| – cukry | 318,01 g |
| ––– laktóza | 3,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 1 1 kypřící prášek | Kypřící prášek | |
| 80 g 80 g cukru krystal | Cukr bílý | 80 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
| 1 1 menší dýně | Dýně čerstvá | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 230 g 230 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 230 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 15 g |
| 1 plechovka 1 plechovka kondenzovaného mléka | Mléko kondenzované slazené |