

Margot řezy (hrnečkové)
Doba přípravy: cca 45 minut Moučníky , Řezy 7 názorů
Suroviny
- 2 vejce
- 1 hrnek práškového cukru
- 2 hrnky polohrubé mouky
- 1 prášek do pečiva
- 1 vanilkový cukr
- 1 hrnek mléka
- 100 ml oleje
- 1 smetana na šlehání
- 2 čokolády Margot (nastrouhat)
Postup přípravy receptu
Vše smícháme a pečeme dozlatova asi 25 minut (podle trouby). Po vychladnutí polijeme čokoládovou polevou a posypeme kokosem nebo "barevnou rýží".
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdílelo již 484 kuchařů a kuchařek
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Margot řezy (hrnečkové)
-
Super! Pekla jsem a povedly se, moc chutnají :) Doporučuji
-
Nejlepší buchta, také mám tento recept.
-
díky za tenhle recept, dělala jsem ho už hodněkrát a jediné, co je u mě jinak, že ještě přidám citronovou kůru
-
Tak buchta chladne,kamarádka mi poradila,že citronová poleva je na ní nejlepší tak zachvili poleji a ochutnám,provonělo mi to krásně byt a doufám,že podle vůně bude i výtečná chut
-
Recept vypadá úžasně,chystám se dnes podle něj buchtu vyrobit.Bezva je,že nemusím nic vážit.
-
Dneska budu dělat už podruhé. Všem moc chutná. Akorát jsem dělala bez polevy +1
-
Pepo, dělám naprosto stejně, je to báječné, jenom mám zlepšovák - margotky již nestrouhám, ale rozdrobím, už nejsou tvrdé, tak to jde báječně a ještě nemusím mýt struhadlo