Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Margot řezy (hrnečkové)

Vláčné řezy s typickou vůní Margot čokolády jsou jednoduché a rychlé, všechny přísady odměříme bez vážení, jen pomocí hrnku. Řezy po upečení potřeme hladkou čokoládovou polevou a posypeme strouhaným kokosem.

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

23. 8. 2010 13:24

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 741 kJ / 4 001 kcal
Bílkoviny75,86 g
Tuky123,87 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 429 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy638,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Na jeden plech použijeme na odměření hrnek o objemu 250 ml.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

gabrielanovackova96

5. 2. 2024 17:12

Děkuji za recept! <3 doporučuji! Je výborná

Miskulka95 Miskulka95

8. 1. 2023 11:51

Nejlepší rychlá buchta, vynikající vláčná a s čokoládou a kokosem na vrchu úplná lahoda! ????❤️

jubull jubull

2. 12. 2021 08:47

Jemný,křehký,výborný.

Zuzana

20. 5. 2017 11:51

Super! Pekla jsem a povedly se, moc chutnají :) Doporučuji<3

Zdena

10. 5. 2014 18:40

Nejlepší buchta, také mám tento recept.

Danča

7. 4. 2014 12:42

díky za tenhle recept, dělala jsem ho už hodněkrát a jediné, co je u mě jinak, že ještě přidám citronovou kůru :-)

Míša

26. 8. 2013 15:01

Tak buchta chladne,kamarádka mi poradila,že citronová poleva je na ní nejlepší tak zachvili poleji a ochutnám,provonělo mi to krásně byt a doufám,že podle vůně bude i výtečná chut:-)

linda123

17. 3. 2012 09:29

Recept vypadá úžasně,chystám se dnes podle něj buchtu vyrobit.Bezva je,že nemusím nic vážit.:yes::-D

Anetteriviere

28. 3. 2011 15:06

Dneska budu dělat už podruhé. Všem moc chutná. Akorát jsem dělala bez polevy +1

Dana61

23. 8. 2010 14:20

Pepo, dělám naprosto stejně, je to báječné, jenom mám zlepšovák - margotky již nestrouhám, ale rozdrobím, už nejsou tvrdé, tak to jde báječně a ještě nemusím mýt struhadlo :yes::-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: margot řezy hrníčkové margot řezy hrnečková buchta řezy margot hrníčkové hrneckove recepty margot řezy hrnickove margot řezy recept hrnečkové moučníky řezy margot hrnečkové buchty řezy z margotky margot placka hrnkove margot řezy moučník margot placka z margotky hrnickove rezy margot hrnickove margot buchta placka z margot hrneckova babovka hrnečková margot buchta

Suroviny: mouka polohrubá, cukr, cukr vanilkový, prášek do pečiva, čokoláda margot, mléko, olej, smetana ke šlehání, vejce, poleva čokoládová, kokos

TopRecepty.cz

Margot řezy (hrnečkové)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xr3k