Nutriční hodnoty (Špenáto-ricottové noky z ovesné mouky s karamelizovanou cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 723 kJ / 1 368 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,66 g |
Tuky | 63,83 g |
– nasycené | 13,71 g |
– nenasycené | 44,10 g |
–– mononenasycené | 30,11 g |
–– polynenasycené | 13,98 g |
––– omega 3 | 3,29 g |
Vláknina | 33,39 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 282 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 140,45 g |
– cukry | 45,91 g |
––– laktóza | 4,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g ricotty | Ricotta | 120 g |
120 g 120 g spařeného vymačkaného a posekaného špenátu (nebo rozmrzlého) | Špenát čerstvý | 120 g |
120 g 120 g ovesné mouky | Mouka ovesná hladká | 120 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
5 5 středně velkých cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžička 1 lžička polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 5 g |