Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špenáto-ricottové noky z ovesné mouky s karamelizovanou cibulí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 723 kJ /
1 368 kcal
Bílkoviny47,14 g
– z toho živočišné bílkoviny19,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,66 g
Tuky63,83 g
– nasycené13,71 g
– nenasycené44,10 g
–– mononenasycené30,11 g
–– polynenasycené13,98 g
––– omega 33,29 g
Vláknina33,39 g
Cholesterol 319 mg
Sodík 282 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy140,45 g
– cukry45,91 g
––– laktóza4,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g ricotty Ricotta 120 g
120 g 120 g spařeného vymačkaného a posekaného špenátu (nebo rozmrzlého) Špenát čerstvý 120 g
120 g 120 g ovesné mouky Mouka ovesná hladká 120 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
5 5 středně velkých cibulí Cibule čerstvá 350 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce hnědého cukru Cukr třtinový 15 g
1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 20 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžička 1 lžička polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.