Nutriční hodnoty (Brambory na pánvi se slézem kučeravým)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 832 kJ / 1 394 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,20 g |
| Tuky | 33,23 g |
| – nasycené | 11,06 g |
| – nenasycené | 14,56 g |
| –– mononenasycené | 10,10 g |
| –– polynenasycené | 4,46 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 28,60 g |
| Cholesterol | 856 mg |
| Sodík | 2,67 g |
| Sůl | 6,28 g |
| Sacharidy | 195,05 g |
| – cukry | 50,35 g |
| ––– laktóza | 7,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
| 100 g 100 g klobásy | Klobása | 100 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1,5 dl 1,5 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 1,5 dl 1,5 dl kečupu | Kečup sladký | 150 ml |
| 50 g 50 g slézu kučeravého - (listy) | Sléz nať | 50 g |