Hovězí líčka dušená ve vlastní šťávě
Líčka jsou čím dál oblíbenější maso. Hodí se zejména na dušení. Pomalé dušení na mírnou teplotu jim neuvěřitelně prospívá - maso je šťavnaté a jen se rozsýpá v ústech. Dušená líčka se zeleninou a kořením vás nadchnou.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 292 kJ / 70 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,98 g |
Tuky | 0,37 g |
Vláknina | 7,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 86 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 12,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Jistě netradiční jídlo z netradičního masa. Vynikající masíčko - hodně podobné kližce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 11. 2014 18:55
7. 8. 2014 13:51
7. 8. 2014 13:48
18. 6. 2014 18:28
5. 3. 2014 07:16
12. 11. 2013 20:19
Toto je recept na Hovězí líčka ve vlastní šťávě
http://www.labuznik.cz/recept/pecene-licko-take5/
12. 11. 2013 16:36
15. 10. 2013 18:24
12. 4. 2013 13:03
8. 12. 2012 11:53
13. 8. 2012 17:34
1. 4. 2012 06:28
17. 3. 2012 19:22
17. 3. 2012 18:58
28. 7. 2011 09:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 7 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 13 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 28 minutami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 3 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 4 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 5 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 5 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 5 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 6 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 6 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak se dělí hovězí maso? Které části jsou šťavnaté a libové
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Připravit jíšku podle názorného videa dokáže úplně každý. Je výborná k zahušťování polévek a omáček, navíc vylepší jejich chuť
Další recepty
Tématické fráze: hovězí líčka podle pohlreicha recepty z masa hovězí lička hovězí líčka kluci v akci hovězí líčka hovězí líčka pohlreich recept hovezi licka recept kluci v akci hovězí líčka recept na hovězí líčka líčka líčka recept hovězí líčka cena vepřová líčka podle pohlreicha vepřová líčka podle polreicha líčka podle polreicha hovězí líčka recepty recept hovězí líčka hovězí líčka podle polreicha recepty hovezi maso licka hovězí líčka na červeném víně kluci v akci zdeněk pohlreich hovězí líčka
Suroviny: líčka hovězí, rychlosůl, cibule, mrkev, bobkový list, pepř celý, koření nové koření, olej, voda, sůl, paprika čerstvá bílá, nať petrželová, okurky sterilované, cibulka jarní, jíška světlá
Hovězí líčka dušená ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XQmo
26 názorů