Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Syrová zelenina v bramborovém salátě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 132 kJ /
1 466 kcal
Bílkoviny36,63 g
– z toho živočišné bílkoviny22,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,95 g
Tuky102,00 g
– nasycené25,10 g
– nenasycené65,25 g
–– mononenasycené27,97 g
–– polynenasycené37,29 g
––– omega 31,34 g
Vláknina18,49 g
Cholesterol 684 mg
Sodík 1,25 g
Sůl2,93 g
Sacharidy91,03 g
– cukry20,23 g
––– laktóza7,22 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g brambor (den předem uvařených) Brambor zimní 400 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
kousek kousek petržele Petržel kořenová čerstvá
1/4 1/4 hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé
1/4 1/4 červené řepy Červená řepa čerstvá
10 cm 10 cm pórku Pórek čerstvý
kousek kousek salátové okurky Okurka salátová čerstvá
1/4 1/4 červené papriky Paprika červená čerstvá 37.5 g
1 cm 1 cm křenu Křen čerstvý
2 2 vejce natvrdo Vejce slepičí 140 g
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 190 ml
1/2 kelímku 1/2 kelímku majonézy Majonéza 75 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.