Nutriční hodnoty (Bezlepkové noky s tomatovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 123 kJ / 268 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,05 g |
Tuky | 11,57 g |
– nasycené | 5,87 g |
– nenasycené | 5,46 g |
–– mononenasycené | 3,90 g |
–– polynenasycené | 1,56 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 2,45 g |
Cholesterol | 103 mg |
Sodík | 1,37 g |
Sůl | 3,25 g |
Sacharidy | 8,50 g |
– cukry | 3,60 g |
––– laktóza | 3,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g směsi na Jáhlové těsto Nominal | ||
300 ml 300 ml vody | Voda | 300 ml |
1 plechovka 1 plechovka loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
100 g 100 g šunky (raději Prosciutta) | Šunka vepřová vařená | 100 g |
50 g 50 g mladého sýra (ideálně Pecorino) | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
1 1 polévková lžíce sekané čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
1/2 1/2 čajové lžíce sušeného oregana | Oregano sušené | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |