Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrová paštika s kaštany)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 993 kJ /
1 910 kcal
Bílkoviny92,00 g
– z toho živočišné bílkoviny91,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,40 g
Tuky146,00 g
– nasycené69,60 g
– nenasycené67,70 g
–– mononenasycené54,15 g
–– polynenasycené13,55 g
––– omega 30,30 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,65 g
Sodík 443 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy25,60 g
– cukry8,40 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
2 dcl 2 dcl červeného vína Víno červené suché 200 ml
špetka špetka chilli vloček já použila mé oblíbené Habanero, které má lehce kouřovou chuť Chilli paprička sušená
100 g 100 g vepřového sádla nebo oleje Sádlo vepřové 100 g
lžička lžička čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 dcl 2 dcl smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
sádlo nebo máslo na zalití skleničky Sádlo vepřové
20 ks 20 ks jedlých kaštanů Kaštan jedlý neloupaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.