Nutriční hodnoty (Játrová paštika s kaštany)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 993 kJ / 1 910 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 91,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
| Tuky | 146,00 g |
| – nasycené | 69,60 g |
| – nenasycené | 67,70 g |
| –– mononenasycené | 54,15 g |
| –– polynenasycené | 13,55 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 2,65 g |
| Sodík | 443 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 25,60 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 2 dcl 2 dcl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| špetka špetka chilli vloček já použila mé oblíbené Habanero, které má lehce kouřovou chuť | Chilli paprička sušená | |
| 100 g 100 g vepřového sádla nebo oleje | Sádlo vepřové | 100 g |
| lžička lžička čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 dcl 2 dcl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| sádlo nebo máslo na zalití skleničky | Sádlo vepřové | |
| 20 ks 20 ks jedlých kaštanů | Kaštan jedlý neloupaný |