Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s česnekem, mrkví a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 272 kJ / 1 499 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 89,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,02 g |
| Tuky | 111,46 g |
| – nasycené | 49,73 g |
| – nenasycené | 54,13 g |
| –– mononenasycené | 44,43 g |
| –– polynenasycené | 9,70 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 10,96 g |
| Cholesterol | 2,56 g |
| Sodík | 1,98 g |
| Sůl | 4,90 g |
| Sacharidy | 28,40 g |
| – cukry | 9,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 10 dkg 10 dkg uzené slaniny | Špek | 100 g |
| 3 dl 3 dl kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 300 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku CZ | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 větší karotka | Mrkev čerstvá | |
| 4 4 cherry rajčátka | Rajčata cherry | 120 g |
| plocholistá petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| bramborový škrob | Bramborový škrob | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |