Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s česnekem, mrkví a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 272 kJ / 1 499 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 89,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,02 g |
Tuky | 111,46 g |
– nasycené | 49,73 g |
– nenasycené | 54,13 g |
–– mononenasycené | 44,43 g |
–– polynenasycené | 9,70 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 10,96 g |
Cholesterol | 2,56 g |
Sodík | 1,98 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 28,40 g |
– cukry | 9,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
10 dkg 10 dkg uzené slaniny | Špek | 100 g |
3 dl 3 dl kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 300 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku CZ | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 větší karotka | Mrkev čerstvá | |
4 4 cherry rajčátka | Rajčata cherry | 120 g |
plocholistá petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
bramborový škrob | Bramborový škrob | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |