Nutriční hodnoty (Sněhový komisárek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 158 kJ / 994 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 85,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 67,80 g |
| – nasycené | 20,18 g |
| – nenasycené | 35,54 g |
| –– mononenasycené | 27,33 g |
| –– polynenasycené | 8,21 g |
| ––– omega 3 | 1,09 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,43 g |
| Sodík | 2,76 g |
| Sůl | 6,55 g |
| Sacharidy | 10,00 g |
| – cukry | 6,50 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 100 g 100 g tvrdého sýru ementálského typu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 2 2 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 3 lžičky 3 lžičky hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| pár kapek kapek citronu | Citrón čerstvý | |
| bylinky (např. petrželka nebo pažitka) | Petržel nať čerstvá |