Nutriční hodnoty (Vepřové maso na hlívě ústřičné)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 108 kJ / 1 221 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 215,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 213,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
| Tuky | 35,87 g |
| – nasycené | 10,21 g |
| – nenasycené | 17,55 g |
| –– mononenasycené | 13,93 g |
| –– polynenasycené | 3,62 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 5,00 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 534 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 6,07 g |
| – cukry | 0,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového masa | Vepřová kýta | 1000 g |
| 10 dkg 10 dkg hlívy | Hlíva ústřičná syrová | 100 g |
| harissa | Harissa | |
| kari | Kari | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| voda | Voda | |
| chilli pasta | Chilli omáčka | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 0.5 l 0.5 l vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |