Nutriční hodnoty (Vepřové maso na hlívě ústřičné)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 108 kJ / 1 221 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 213,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
Tuky | 35,87 g |
– nasycené | 10,21 g |
– nenasycené | 17,55 g |
–– mononenasycené | 13,93 g |
–– polynenasycené | 3,62 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 534 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 6,07 g |
– cukry | 0,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového masa | Vepřová kýta | 1000 g |
10 dkg 10 dkg hlívy | Hlíva ústřičná syrová | 100 g |
harissa | Harissa | |
kari | Kari | |
cibule | Cibule čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
voda | Voda | |
chilli pasta | Chilli omáčka | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
0.5 l 0.5 l vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |