Nutriční hodnoty (Pečený "segedín" s bramborem a smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 187 kJ / 1 718 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 157,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,20 g |
Tuky | 25,40 g |
– nasycené | 5,90 g |
– nenasycené | 12,39 g |
–– mononenasycené | 10,24 g |
–– polynenasycené | 2,15 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 27,20 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 178,00 g |
– cukry | 18,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3/4 kg 3/4 kg vepřového masa (krkovička, bůček, plecko atp.) | Vepřová kýta | 750 g |
1 kg 1 kg syrových brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1 sklenice 1 sklenice sterilovaného zelí (kyselé) necelá | Zelí bílé sterilované | 200 g |
1 1 smetana ke šlehání (hodně hustá) | Smetana kravská sladká 30% | |
koření na krkovičku | Grilovací koření | |
červená paprika sušená | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
nové koření | Nové koření |