Nutriční hodnoty (Dušený kapr na červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 070 kJ / 1 451 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,02 g |
Tuky | 94,50 g |
– nasycené | 39,35 g |
– nenasycené | 39,58 g |
–– mononenasycené | 34,66 g |
–– polynenasycené | 4,92 g |
––– omega 3 | 1,41 g |
Vláknina | 8,34 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 228 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 31,72 g |
– cukry | 8,58 g |
––– laktóza | 0,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kapra | Kapr | 500 g |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
0,2 l 0,2 l červeného vína | Víno červené suché | 200.00000298023224 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
cukr | Cukr bílý | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
šťávu z 1/2 šťávu z 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |