Nutriční hodnoty (Dušený kapr na červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 070 kJ / 1 451 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,42 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,02 g |
| Tuky | 94,50 g |
| – nasycené | 39,35 g |
| – nenasycené | 39,58 g |
| –– mononenasycené | 34,66 g |
| –– polynenasycené | 4,92 g |
| ––– omega 3 | 1,41 g |
| Vláknina | 8,34 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 228 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 31,72 g |
| – cukry | 8,58 g |
| ––– laktóza | 0,48 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kapra | Kapr | 500 g |
| 60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| 0,2 l 0,2 l červeného vína | Víno červené suché | 200.00000298023224 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| cukr | Cukr bílý | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| šťávu z 1/2 šťávu z 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |