Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušený kapr na červeném víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 070 kJ /
1 451 kcal
Bílkoviny84,44 g
– z toho živočišné bílkoviny80,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,02 g
Tuky94,50 g
– nasycené39,35 g
– nenasycené39,58 g
–– mononenasycené34,66 g
–– polynenasycené4,92 g
––– omega 31,41 g
Vláknina8,34 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 228 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy31,72 g
– cukry8,58 g
––– laktóza0,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kapra Kapr 500 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
0,2 l 0,2 l červeného vína Víno červené suché 200.00000298023224 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
cukr Cukr bílý
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
šťávu z 1/2 šťávu z 1/2 citronu Citrón čerstvý 45 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.