Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechové hrudky s karamelovým krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie36 340 kJ /
8 686 kcal
Bílkoviny111,89 g
– z toho živočišné bílkoviny24,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny87,45 g
Tuky576,52 g
– nasycené286,68 g
– nenasycené258,00 g
–– mononenasycené150,88 g
–– polynenasycené107,12 g
––– omega 316,97 g
Vláknina35,55 g
Cholesterol 1,91 g
Sodík 255 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy744,55 g
– cukry428,05 g
––– laktóza4,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
3-4 lžíce 3-4 lžíce holandského kakaa Kakao prášek 52.5 g
3 3 bílky Vaječný bílek 99 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
200 g 200 g jemně mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 200 g
půlky půlky jader ořechů na zdobení (dle potřeby) Cukrářské zdobení
250 g 250 g změklého másla Máslo kravské 250 g
1 plechovka 1 plechovka karamelového Salka (397 g) Mléko kondenzované slazené
trochu trochu rumu (dle chuti) Rum
čokoládová poleva Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.