Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jemná rybí polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 309 kJ /
313 kcal
Bílkoviny11,90 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,10 g
Tuky12,82 g
– nasycené7,57 g
– nenasycené4,57 g
–– mononenasycené3,34 g
–– polynenasycené1,23 g
––– omega 30,10 g
Vláknina27,20 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 617 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy23,84 g
– cukry14,82 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
několik několik rybích hlav - alespoň pět - čím více tím lépe Kapr hlava
rybí odřezky Treska filet
rybí vnitřnosti
1 1 celer Celer bulva čerstvá 540 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
petržel Petržel kořenová čerstvá
cibule Cibule čerstvá
celý pepř Pepř černý
máslo (pravé) Máslo kravské
100 ml 100 ml sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
několik několik starších rohlíků (nakrájené na kostky a osmažené na másle) Rohlík pšeničný bílý
hl. mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.