Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krevetové tapas s pažitkovým pestem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie128 kJ /
31 kcal
Bílkoviny1,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,20 g
Tuky2,50 g
– nasycené0,18 g
– nenasycené1,90 g
–– mononenasycené0,85 g
–– polynenasycené1,05 g
––– omega 30,01 g
Vláknina0,23 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,70 g
– cukry0,05 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 čerstvých, oloupaných a očištěných krevet Krevety loupané
malá šalotka (15g) Šalotka čerstvá
1 1 polévková lžíce limetové šťávy Šťáva z limetky
1 1 polévková lžíce nasekané pažitky Pažitka čerstvá
5 g 5 g piniových semínek Piniové ořechy 5 g
menší stroužek stroužek česneku nebo ½ stroužku Česnek čerstvý
olivový olej extra virgin Olej olivový
sůl a čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
Chléb a čerstvá okurka k podáváná Okurka salátová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.