Nutriční hodnoty (Krevetové tapas s pažitkovým pestem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 128 kJ / 31 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 2,50 g |
| – nasycené | 0,18 g |
| – nenasycené | 1,90 g |
| –– mononenasycené | 0,85 g |
| –– polynenasycené | 1,05 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 0,23 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,70 g |
| – cukry | 0,05 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 čerstvých, oloupaných a očištěných krevet | Krevety loupané | |
| malá šalotka (15g) | Šalotka čerstvá | |
| 1 1 polévková lžíce limetové šťávy | Šťáva z limetky | |
| 1 1 polévková lžíce nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | |
| 5 g 5 g piniových semínek | Piniové ořechy | 5 g |
| menší stroužek stroužek česneku nebo ½ stroužku | Česnek čerstvý | |
| olivový olej extra virgin | Olej olivový | |
| sůl a čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| Chléb a čerstvá okurka k podáváná | Okurka salátová čerstvá |