Nutriční hodnoty (Tilápie s grepovou omáčkou a celerovými hranolky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 416 kJ / 99 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 10,40 g |
– nasycené | 6,72 g |
– nenasycené | 3,46 g |
–– mononenasycené | 3,20 g |
–– polynenasycené | 0,26 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 33 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 0,84 g |
– cukry | 0,84 g |
––– laktóza | 0,84 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 filátko 1 filátko tilápie | Tilápie | |
1 1 polévková lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
pár snítek snítek tymiánu | Tymián sušený | |
kůra z růžového grepu – asi 10 g | Grapefruit čerstvý | |
10 g 10 g másla | Máslo kravské | 10 g |
½ šalotky (10g) | Šalotka čerstvá | |
4 cl 4 cl čerstvě vymačkané šťávy z růžového grepu | Grapefruit čerstvý | |
2 cl 2 cl smetany 31% | Smetana kravská sladká 12% | 20 ml |
pár pár vlásků šafránu | Šafrán sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
150 g 150 g celeru, očištěného | ||
1 1 polévková lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |