Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tilápie s grepovou omáčkou a celerovými hranolky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie416 kJ /
99 kcal
Bílkoviny0,63 g
– z toho živočišné bílkoviny0,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky10,40 g
– nasycené6,72 g
– nenasycené3,46 g
–– mononenasycené3,20 g
–– polynenasycené0,26 g
––– omega 30,05 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 33 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,02 g
Sacharidy0,84 g
– cukry0,84 g
––– laktóza0,84 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 filátko 1 filátko tilápie Tilápie
1 1 polévková lžíce olivového oleje Olej olivový
pár snítek snítek tymiánu Tymián sušený
kůra z růžového grepu – asi 10 g Grapefruit čerstvý
10 g 10 g másla Máslo kravské 10 g
½ šalotky (10g) Šalotka čerstvá
4 cl 4 cl čerstvě vymačkané šťávy z růžového grepu Grapefruit čerstvý
2 cl 2 cl smetany 31% Smetana kravská sladká 12% 20 ml
pár pár vlásků šafránu Šafrán sušený
sůl Sůl mořská
150 g 150 g celeru, očištěného
1 1 polévková lžíce olivového oleje Olej olivový
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.