Nutriční hodnoty (Jablkový závin z vloček s dýňovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 860 kJ / 684 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,60 g |
Tuky | 27,90 g |
– nasycené | 5,10 g |
– nenasycené | 18,88 g |
–– mononenasycené | 3,96 g |
–– polynenasycené | 14,92 g |
––– omega 3 | 2,33 g |
Vláknina | 13,10 g |
Cholesterol | 16 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 77,35 g |
– cukry | 32,45 g |
––– laktóza | 3,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g jablek, oloupaných, zbavených jadřinců | ||
50 g 50 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 50 g |
30 g 30 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 30 g |
200 g 200 g dýně | Dýně čerstvá | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 24 g |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
100 g 100 g tvarohu (polotučného) | Tvaroh polotučný | 100 g |