Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový závin z vloček s dýňovým krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 860 kJ /
684 kcal
Bílkoviny24,60 g
– z toho živočišné bílkoviny11,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,60 g
Tuky27,90 g
– nasycené5,10 g
– nenasycené18,88 g
–– mononenasycené3,96 g
–– polynenasycené14,92 g
––– omega 32,33 g
Vláknina13,10 g
Cholesterol 16 mg
Sodík 45 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy77,35 g
– cukry32,45 g
––– laktóza3,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g jablek, oloupaných, zbavených jadřinců
50 g 50 g ovesných vloček Vločky ovesné 50 g
30 g 30 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 30 g
200 g 200 g dýně Dýně čerstvá 200 g
2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 24 g
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
100 g 100 g tvarohu (polotučného) Tvaroh polotučný 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.