Nutriční hodnoty (Jablkový závin z vloček s dýňovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 860 kJ / 684 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,60 g |
| Tuky | 27,90 g |
| – nasycené | 5,10 g |
| – nenasycené | 18,88 g |
| –– mononenasycené | 3,96 g |
| –– polynenasycené | 14,92 g |
| ––– omega 3 | 2,33 g |
| Vláknina | 13,10 g |
| Cholesterol | 16 mg |
| Sodík | 45 mg |
| Sůl | 0,08 g |
| Sacharidy | 77,35 g |
| – cukry | 32,45 g |
| ––– laktóza | 3,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g jablek, oloupaných, zbavených jadřinců | ||
| 50 g 50 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 50 g |
| 30 g 30 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 30 g |
| 200 g 200 g dýně | Dýně čerstvá | 200 g |
| 2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 24 g |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| 100 g 100 g tvarohu (polotučného) | Tvaroh polotučný | 100 g |