Nutriční hodnoty (Batátové placičky se žampionovým tofu dipem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 552 kJ / 610 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,85 g |
| Tuky | 11,30 g |
| – nasycené | 2,17 g |
| – nenasycené | 8,97 g |
| –– mononenasycené | 3,62 g |
| –– polynenasycené | 5,35 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 20,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 130 mg |
| Sůl | 0,27 g |
| Sacharidy | 91,01 g |
| – cukry | 10,89 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g batátů | Batáty neloupané | 300 g |
| 40 g 40 g quinoy | Quinoa | 40 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1/4 1/4 menší cibule | Cibule čerstvá | 17.5 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 1.25 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olivový olej na opečení placek | Olej olivový | |
| 100 g 100 g bílého tofu | Tofu natural | 100 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 50 g 50 g žampionů | Žampion čerstvý | 50 g |
| tymián | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olivový olej | Olej olivový |