Nutriční hodnoty (Katův šleh 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 443 kJ / 1 301 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 215,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,13 g |
| Tuky | 33,09 g |
| – nasycené | 7,90 g |
| – nenasycené | 16,93 g |
| –– mononenasycené | 13,89 g |
| –– polynenasycené | 3,04 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 8,32 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 684 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 32,60 g |
| – cukry | 21,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 1000 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 kus 1 kus chilli papriky | Chilli paprička čerstvá | |
| 3 3 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| olej | Olej řepkový |