Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Citronovo-levandulové sušenky bez lepku, mléka a vajec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 435 kJ /
1 538 kcal
Bílkoviny14,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,10 g
Tuky32,41 g
– nasycené8,10 g
– nenasycené23,80 g
–– mononenasycené15,80 g
–– polynenasycené8,00 g
––– omega 30,50 g
Vláknina4,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 82 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy295,30 g
– cukry96,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g univerzální bezlepkové mouky (použila jsem Doves Farm samokypřící) Mouka rýžová hladká 200 g
50 g 50 g škrobu (tapiokový, kukuřičný) Bramborový škrob 50 g
90 g 90 g cukru Cukr bílý 90 g
50 g 50 g bezmléčného tuku (Alsan, Stella) Margarín 50 g
1 lžička 1 lžička sušených levandulových kvítků
1 lžička 1 lžička strouhané citronové kůry Citronová kúra čerstvá 5 g
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
asi 100 ml 100 ml vody Voda 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.