Nutriční hodnoty (Jáhlová kaše s banánem a granátovým jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 948 kJ / 466 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,63 g |
Tuky | 6,92 g |
– nasycené | 0,67 g |
– nenasycené | 5,14 g |
–– mononenasycené | 1,18 g |
–– polynenasycené | 3,95 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 109 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 79,95 g |
– cukry | 21,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
75 g 75 g jáhel | Jáhly | 75 g |
200 ml 200 ml rostlinného mléka (přibližně) | Nápoj sójový | 200 ml |
1 1 banán | Banán čerstvý | 90 g |
2 lžíce 2 lžíce jadérek z granátového jablka | Granátové jablko jádra čerstvá | |
1 lžička 1 lžička melasy či sirupu ke slazení (např.: datlový, agáve) | Melasa | 5 g |