Nutriční hodnoty (Jáhlová kaše s banánem a granátovým jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 948 kJ / 466 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,63 g |
| Tuky | 6,92 g |
| – nasycené | 0,67 g |
| – nenasycené | 5,14 g |
| –– mononenasycené | 1,18 g |
| –– polynenasycené | 3,95 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 9,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 109 mg |
| Sůl | 0,01 g |
| Sacharidy | 79,95 g |
| – cukry | 21,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 75 g 75 g jáhel | Jáhly | 75 g |
| 200 ml 200 ml rostlinného mléka (přibližně) | Nápoj sójový | 200 ml |
| 1 1 banán | Banán čerstvý | 90 g |
| 2 lžíce 2 lžíce jadérek z granátového jablka | Granátové jablko jádra čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička melasy či sirupu ke slazení (např.: datlový, agáve) | Melasa | 5 g |