Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s hořčicovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 906 kJ /
694 kcal
Bílkoviny15,67 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,67 g
Tuky15,74 g
– nasycené1,23 g
– nenasycené13,01 g
–– mononenasycené9,17 g
–– polynenasycené3,85 g
––– omega 30,96 g
Vláknina18,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 579 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy114,33 g
– cukry10,71 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
1 1 hlíza fenyklu Fenykl hlíza
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička kurkumy Kurkuma mletá 5 g
4 4 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 lžička 1 lžička strouhaného zázvoru Zázvor sušený 7 g
3 lžíce 3 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 45 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.