Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s hořčicovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 906 kJ / 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,67 g |
Tuky | 15,74 g |
– nasycené | 1,23 g |
– nenasycené | 13,01 g |
–– mononenasycené | 9,17 g |
–– polynenasycené | 3,85 g |
––– omega 3 | 0,96 g |
Vláknina | 18,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 579 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 114,33 g |
– cukry | 10,71 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 1 hlíza fenyklu | Fenykl hlíza | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
4 4 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 lžička 1 lžička strouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
3 lžíce 3 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 45 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |