Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s hořčicovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 906 kJ / 694 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,67 g |
| Tuky | 15,74 g |
| – nasycené | 1,23 g |
| – nenasycené | 13,01 g |
| –– mononenasycené | 9,17 g |
| –– polynenasycené | 3,85 g |
| ––– omega 3 | 0,96 g |
| Vláknina | 18,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 579 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 114,33 g |
| – cukry | 10,71 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 1 1 hlíza fenyklu | Fenykl hlíza | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
| 4 4 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička strouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
| 3 lžíce 3 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 45 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |