Nutriční hodnoty (Hovězí Stew s oblohou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 5 802 kJ / 1 387 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,35 g |
Tuky | 24,32 g |
– nasycené | 2,17 g |
– nenasycené | 19,93 g |
–– mononenasycené | 13,29 g |
–– polynenasycené | 6,64 g |
––– omega 3 | 1,76 g |
Vláknina | 65,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,27 g |
Sůl | 5,28 g |
Sacharidy | 226,58 g |
– cukry | 44,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 lžíce 1 lžíce rostlinného oleje | Olej řepkový | 20 ml |
1 1 kg hovězího masa (maso nakrájíme na 1 cm velké kostky) | Hovězí kýta | |
3 šálky 3 šálky vody | Voda | 750 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky pepře | Pepř černý | 1.25 g |
2 2 střední mrkve (nakrájíme na cca 1/2 cm tlustá kolečka) | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 kg 1 kg velkých brambor bez slupek (nakrájíme na na malé kousky) | Brambor zimní | 1000 g |
1 1 středně velká zelená paprika (nakrájíme na malé kousky) | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 střední stonek celeru - nakrájíme na malé proužky | Celer bulva čerstvá | 540 g |
2 2 menší cibule (1/4 hrnku) - nakrájíme na drobno | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
2 hrnky 2 hrnky studené vody | Voda | 500 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 1 středně velká červená paprika - rozkrojená na polovinu | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1/3 1/3 střední zelená paprika (nakrájíme na malé kousky) | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 menší červené cibule (nakrájíme na 1/2 cm tlustá kolečka) | Cibule červená čerstvá | 69 g |
trochu trochu černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
trochu trochu listů kadeřavé kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
1 plátek 1 plátek rajčete | Rajče červené čerstvé |