Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí Stew s oblohou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 802 kJ /
1 387 kcal
Bílkoviny36,35 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,35 g
Tuky24,32 g
– nasycené2,17 g
– nenasycené19,93 g
–– mononenasycené13,29 g
–– polynenasycené6,64 g
––– omega 31,76 g
Vláknina65,12 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,27 g
Sůl5,28 g
Sacharidy226,58 g
– cukry44,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžíce 1 lžíce rostlinného oleje Olej řepkový 20 ml
1 1 kg hovězího masa (maso nakrájíme na 1 cm velké kostky) Hovězí kýta
3 šálky 3 šálky vody Voda 750 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky pepře Pepř černý 1.25 g
2 2 střední mrkve (nakrájíme na cca 1/2 cm tlustá kolečka) Mrkev čerstvá 100 g
1 kg 1 kg velkých brambor bez slupek (nakrájíme na na malé kousky) Brambor zimní 1000 g
1 1 středně velká zelená paprika (nakrájíme na malé kousky) Paprika zelená čerstvá
1 1 střední stonek celeru - nakrájíme na malé proužky Celer bulva čerstvá 540 g
2 2 menší cibule (1/4 hrnku) - nakrájíme na drobno Cibule čerstvá 140 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
2 hrnky 2 hrnky studené vody Voda 500 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 1 středně velká červená paprika - rozkrojená na polovinu Paprika červená čerstvá 150 g
1/3 1/3 střední zelená paprika (nakrájíme na malé kousky) Paprika zelená čerstvá
1 1 menší červené cibule (nakrájíme na 1/2 cm tlustá kolečka) Cibule červená čerstvá 69 g
trochu trochu černých oliv Olivy čerstvé zralé
trochu trochu listů kadeřavé kapusty Kapusta hlávková čerstvá
1 plátek 1 plátek rajčete Rajče červené čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.