Nutriční hodnoty (Čertova směs)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 785 kJ / 666 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 66,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,77 g |
Tuky | 28,90 g |
– nasycené | 4,39 g |
– nenasycené | 22,52 g |
–– mononenasycené | 7,70 g |
–– polynenasycené | 14,82 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 8,56 g |
Cholesterol | 143 mg |
Sodík | 762 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 28,83 g |
– cukry | 16,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 150 g |
150 g 150 g kuřecích prsou | Kuře prso | 150 g |
1 sklenička 1 sklenička naložených žampionů | Žampion zavařený | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
vývar na podlití | Vývar masový | |
2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
3 lžíce 3 lžíce chilli omáčky | Chilli omáčka | 45 ml |
rajský protlak | Protlak rajčatový | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
1 lžička 1 lžička Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
chilli "vlasy" | Chilli paprička sušená | |
1 kousek 1 kousek pórku | Pórek čerstvý |